louiseplace.blogg.se

Jag är en sprallig tjej på 16 somrar som här ska berätta om min vardag och bara skriva av mig tankar och funderingar kring livet. Förutom att hålla mig i form, få toppbetyg, spela saxofon försöker jag få in lite sociala evenemang också. Jaa det var väl det. Hej svejs!

Midsommar

Publicerad 2016-06-27 11:25:55 i Allmänt,

Hej!
 
Tilda hade frågat mig om jag ville fira midsommar med henne och hennes släkt men jag valde att fira hemma med familjen istället.
 
Direkt när jag vaknade cyklade jag ändå till Vollsjö för att leta blommor till min midsommarkrans. Pappa hjälpte mig med stommen sen klädde jag den med ekblad.
 

Jag, mamma, pappa och Cindy åkte vid lunch till Degerberga för att delta i midsommarfirandet där. Såg på en folkdansuppvisning samt dansade själva kring stången. Efter en glasspaus trodde jag vi skulle åka direkt hem. Men det blev en runda på 2 timmar! Orkar inte gå in på detaljer, men jag var sur eftertåt. Sur. 
 
Men efter att ha suttit ute och tjurat ett tag insåg jag att lifes what you make it och ingen tjänar på att jag sitter och är sur hela midsommar. Inte minst mig själv. Så jag fortsatte firandet men ett leende på läpparna och det blev en härlig kväll.
 
Först god mat och grillning. Sen kvällsdopp i Vomb. Och hela kvällen avslutades med ett avsnitt Pretty Little Liars. En halv säsong har gått iår och jag har inte märkt det!! Så lycklig! Nu vet jag vad jag ska göra under regniga kvällar.
 
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela