louiseplace.blogg.se

Jag är en sprallig tjej på 16 somrar som här ska berätta om min vardag och bara skriva av mig tankar och funderingar kring livet. Förutom att hålla mig i form, få toppbetyg, spela saxofon försöker jag få in lite sociala evenemang också. Jaa det var väl det. Hej svejs!

Torsdagkväll

Publicerad 2014-09-18 22:34:25 i Allmänt,

Dagen började med havregrynsgröt med äpple och kanel, sen borstar jag tänderna, klädde på mig. hahah nej, så detaljerad ska jag nog inte va. Skolan flöt på som vanligt, men fick tyvärr hoppa över idrotten pga förkylning. Tur i oturen så kunde jag lägga lite mer tid på engelska läxan. En jämförelse mellan boken och filmen om Divergent. Efter den extremt snabba skoldagen och några skrattatacker med kompisarna, vette det av mot musiksskolan för en timmas saxofonträning. Håller just nu på med en Etüde som ska bli väldigt intressant att spela upp. Sedan var det hem och städning av rum stod först på listan. Efter lite TV och mat kände jag mig fruktansvärt  rastlös så gjorde ett improviserat hemma-styrkepass. Det såg ut så här:
 
Uppvärmning
50 knäböj
50 calf rises
50 utfall
25x2 armhäv
50 crunches
25 symaskinen
25 benlyft
25 "muffintop"
25x2 "inner thigs"
 
Efter att läst igenom brorsans svenskauppsatts och gett respond började jag med denna flummiga blogg och nu måste jag verkligen sova och säga hej till mamma som just nu, i detta ögonblicket, kom hem från Gävle. puss hej! Love ya!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela