louiseplace.blogg.se

Jag är en sprallig tjej på 16 somrar som här ska berätta om min vardag och bara skriva av mig tankar och funderingar kring livet. Förutom att hålla mig i form, få toppbetyg, spela saxofon försöker jag få in lite sociala evenemang också. Jaa det var väl det. Hej svejs!

Bangen Jazz Collective

Publicerad 2015-06-30 21:12:04 i Allmänt,

Kan inte beskriva med ord vad jag känner just nu. Veckan som gått har bara varit...wow...fantastisk. 

Jag åkte tis den 23 juni tillsammans med en tjej jag har aldrig träffat innan, 9 timmar tåg till ett ställe norr om Stockholm för att gå på ett läger om något jag aldrig hade gjort innan. Välplanerat. Men kan inte säga annat än att jag hade så jäkla kul.

Anna (tjejen jag åkte upp med) visade sig vara en underbar person och vi snackade hela resan upp. Hon var så lik mig på så många sätt, kunde verkligen snacka om allt.

Väl där i Sandviken var det väl lite stelt för jag var 3-5 år yngre än dom flesta, men efter vi hade bekantat oss en timma och allt yngre började droppa in började en av de roligaste veckorna i mitt liv.

För att ta det från början, så har jag under 5 nätter varit på ett jazzläger i Sandviken med 40 andra 13-19-åringar.

Vi har jammat, vi har haft ensembel, vi har skrattat, vi har snackat, vi har badat, vi har gått på festival (var ute i parken till två), vi har lagt oss sent för vi har inte kunnat sluta snacka och spela, vi har spelat basket med främlingar, vi har ätit på resturanger, vi har haft en konsert, jag improvisera för första gången i mitt liv och det lät faktiskt bra, vi har träffat både Dirty Loops och Nisse Landgren backstage, vi har spelat spel... Jag skulle kunna fortsätta för evigt.

Men för att sammanfatta lägret så har jag lärt mig så sjukt mycket nytt inom musik, jag är riktigt stolt att jag har haft ett improviserat solo på konsert, jag har fått så sjukt många nya vänner och minnen som förevigt kommer finnas i mitt hjärta och framförallt har jag haft sjukt kul.

Skulle inte vilja byta ut den senaste veckan mot något, inte ens jordgubbar.











Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela