louiseplace.blogg.se

Jag är en sprallig tjej på 16 somrar som här ska berätta om min vardag och bara skriva av mig tankar och funderingar kring livet. Förutom att hålla mig i form, få toppbetyg, spela saxofon försöker jag få in lite sociala evenemang också. Jaa det var väl det. Hej svejs!

Juli första veckan

Publicerad 2015-07-09 12:57:36 i Allmänt,

Hej! Jag tror det kommer bli så här att en gång varje vecka kommer en sammanställning av den gågna veckan. Det hade varit kul om jag kunde blogga varje dag, men jag orkar inte va så mycket på mobilen hela tiden. Jag vill njuta av sommaren! ☀️

I alla fall, här är en kort lista över vad jag har gjort (som jag kommer ihåg hehe)

Tor 2 juli: Jag cykla till badet på fm sen hjälpte jag Carl med att bygga en pool åt Cindy. Chill dag, läste lite osv.

Fre 3 juli: Chill dag här med förutom att jag snoppade/plockade jordgubbar i tre timmar. Drygt, men jag fick betalt.

Helgen: Jooobbb!! Shit vad jag har slitit.  Jag började sälja kvällsposten i lördags. Det var en speciell upplevelse. Först fick jag vänta i två timmar på ett öde torg för att få min leverans. Sen hade den usla brevbäraren glömt kassen jag skulle ha tidninarna i så jag fick konka, i 35 graders värme, 10 kg tidningar i min famn. Som inte det var nog tog det 3 och en halv timma för att få alla tidningar sålda också. Jag var i princip död när jag kom hem 6 timmar senare. Usel lön får man ska jag tillägga.

Efter detta var jag sedan tvungen att snoppa jordgubbar i två timmar och sen ta upp baler på hjällen sent på kvällen. Nästa dag var det samma igen.

Som tur var leveransen i tid på söndagen och jag sålde även alla tidingar på samma tid som igår.

Värmen har varit helt fantastisk hela helgen men tyvärr har jag varit tvungen att jobba med saker som både är ansträngande och inte har ac.

Efter en helg fylld av svett och jobb var det skönt att svalka sig med några dopp. Ett i det lokala badet på eftermiddagen och ett i Vombsjön på kvällen med familjen.

Mån 6 juli: Jag var helt slut när jag vaknade den dagen, så hela dagen bestod av serier, böcker och lite träning och "lek" när det klarnade upp på eftermiddagen.




Tis: Jag cyklade till badet tidigt för att möta upp Alexandra och hennes kompis, men de tyckte det var kallt så de stack typ direkt. Så istället var jag med Johanna och Marika. Vi badade i över fyra timmar, fikade och snacka. Roligt! Jag var jättetrött när jag kom hem, men nån timma senare gav sig jag och Marietta ut på en 5 km runda i regnet. Man känner sig så duktig och stolt efteråt. Kul att snacka med henne också då vi inte har sett varandra sen jag åkte på läger.

ful bild på mig men sak samma, vi hade kul!

Ons-Tor: Jag vaknade tidigt för att packa till en sleepover. Vid halv tio tog jag bussen till Ellens sommarstuga och var där ända till nu (klockan är ett och jag sitter på tåget hem). 
Det var jag och 7 andra tjejer (nästan alla sommarbabsen haha) som var där. Vi badade, spelade minigolf, gick till spökstaden, köpte enorma glassar, badade tunna, snacka, myste, spela volleyboll och hade en mysig stund helt enkelt. 
Ganska trött nu även fast jag sov  6-7 timmar, tror det beror på förkylingen. Bjuder på lite bilder från igår (det är inte mina public service bara så du vet -clara henry typ, tror inte ni fattar)











Nu ikväll ska jag träna - såå taggad-. När jag kommer hem nu vill jag bara ta det lungt. Jättetrött! Men veckan har vrit kul ändå så ska avsluta detta inlägget med en glad smiley😋

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela