louiseplace.blogg.se

Jag är en sprallig tjej på 16 somrar som här ska berätta om min vardag och bara skriva av mig tankar och funderingar kring livet. Förutom att hålla mig i form, få toppbetyg, spela saxofon försöker jag få in lite sociala evenemang också. Jaa det var väl det. Hej svejs!

När har jag varit hemma?

Publicerad 2016-07-25 10:30:25 i Allmänt,

Hej! Nu ska jag som vanligt berätta vad som hänt de senaste dagarna.

Onsdags

En hej dundran aktiv dag. Cykla fram och tillbaka till jobbet (24 km totalt), steg upp i ottan och direkt när jag kom hem var det att resa baler både hemma och i Brösarp. Tog några timmar så vid 9 kom äntligen belöningen efter en hårt arbetande och svettig dag i form av ett kvällsdopp i Vombsjön.

Torsdags

Äntligen Sjöbo marknad! Tog det lugnt och läste ut min bok "Fullständigt fenomenal" om en genialisk och en aning bossig tonårstjej som är helt besatt av Anne Frank och som har fått i uppgift att organisera en skolresa för sin dysfunktionella men ändå kärleksfulla klass. Naturligtvis går inte allt som planerat men det gör inget för (har redan glömt vad huvudperson hette haha) är ju fenomenal!
Efter jobbet cyklade jag till Sjöbo och möttes av en hel hop släktingar och andra i Farfars hus. Mette och Patrik och Cornelia, hennes kompis och Nora satt och väntade på mig och min familj för att gå på Sjöbo Marknad. Marriëtta anslöt lite senare på kvällen. Vi orkade inte gå bland stånden pga den kvaljande hettan som hängde i luften, men det blev någon karusell, chokladhjul och backklättring.

Fredag

Cykla till jobbet, Jobb, Sjöbo marknad, stå och sälja lotter för SUO, marknaden med Carl på kvällen och ett dopp i Vombsjön som avslutade dagen.

Lördag

Idag var en riktigt jobbig dag. I den outhärdliga hettan var jag tvungen att ha en konsert med SUO i full uniform. Inte nog med att man dog av värmeslag var jag på världens sämsta humör. Var sur på allt och alla utan någon egentlig förklaring varför. Efter timmar av surande lättade ett långt bad i Vomb upp humöret senare på kvällen.



Söndag

Har varit lite förkyld hela dagen, tror jag svalde vatten igår när jag badade. Dagens händelser var jobb mellan 9 och 3. Siesta och mat till 6. Lite lek i trädgården när jag trodde förkylningen var över. Kom såklart tillbaka sen. Plocka körsbär på Elsas marker medan pappa och Carl tog upp baler och sen lite TV sent på kvällen.

Nu är det måndag och jag sitter på jobbet. Kommer inte så många kunder när solen är som starkast.

För att återknyta till rubriken, det känns som hela veckan bara gått i fullt ös och som jag aldrig varit hemma, men kul har det varit.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela