louiseplace.blogg.se

Jag är en sprallig tjej på 16 somrar som här ska berätta om min vardag och bara skriva av mig tankar och funderingar kring livet. Förutom att hålla mig i form, få toppbetyg, spela saxofon försöker jag få in lite sociala evenemang också. Jaa det var väl det. Hej svejs!

Fredag!

Publicerad 2015-11-27 10:39:39 i Allmänt,

Hej! Igår var jag sjuk, hade ont i halsen, men framförallt var det av sömnbrist (har sovit ca 5 timmar per natt denna vecka). Bara varit sjuk 2 dagar på hela terminen så kännde att jag kunde förtjäna en vilodag. Men det blev inte så mycket vila. 
Efter att ha gått upp och duschat la jag mig igen och vakna 4 timmar senare. Skrev färdigt min engelskauppstatts  mitt referat, gjorde biologiläxan, öva inför GeMu provet och plugga fysik. Så jag hade att göra :-)

På kvällen såg jag några avsnitt på en serie som heter Anno 1790. Var så länge sen jag hade tid att bara mysa i soffan. Så härligt. Nu är klockan snart 11 och jag har varit i skolen sen halv 8. Såg en adventskonsert och pluggade. 

Ikväll är det sista SUO repet. Är sugen på att köpa en kaffe på Espresso House så ska nog göra det efter skolan. 

Till helgen åker familjen till Niklas för att fira hans födelsedag. På söndag har jag konsert + fysikplugg och JULPYNTNING!
Så taggad på
julen och JULLOV!




Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela